EN
|
  

 

 1. Scopul

           Conform misiunii casei corpului didactic "de a promova inovatia si miscarea pentru reforma, de a asigura cadrul pentru dezvoltarea personala si profesionala a personalului din invatamantul preuniversitar" (OM nr 4897/ 31.10.2001, Anexa1), Casa Corpului Didactic Cluj isi propune popularizarea proiectelor dezvoltate in institutiile scolare clujene, ca exemple de bune practici, ce pot constitui sugestii pentru celelalte institutii si cadre didactice.


 2. Regulament de publicare a prezentarii proiectelor pe web-site-ul Casei Corpului Didactic Cluj

  1. Publicarea informatiilor despre proiect se face doar cu acordul directorului institutiei in care acesta se deruleaza. Acordul trebuie depus in original la sediul CCD;
  2. Informatiile trebuie aduse sau transmise in format electronic la CCD -persoana de contact Mihaela Ciobanu. In cazul in care se transmit prin e-mail adresa este mciobanu@ccd.ubbcluj.ro, iar subiectul mesajului Proiecte in scoli. In momentul preluarii mesajului si a documentelor va vom transmite confirmarea de primire.
  3. E recomnadabil ca prezentarea proiectului sa se incadreze in limitele unei pagini careia i se pot adauga maxim 6 fotografii; din motive tehnice, pentru a putea posta cat mai multe proiecte aceste informatii nu trebuie sa depaseasca dimensiunea de 1 MO.
  4. Daca exista web-site pentru proiectul dumneavoastra, va rugam specificati adresa acestuia in descrierea proiectului.


 3. Forum de discutii (in constructie)

 


 

 

 

 

 

 

 Proiecte în şcoli